Welkom op Fruit in de Fles!

Fruit in de flesLekkere sapjes
Fruit in de fles is opgericht door Jan Kutschruiter en Barbara de Vries om lekkere natuurlijke appelsap te verkopen. De appelsap wordt gemaakt van eigen geteelde appels. De samenstelling van de verschillende rassen waarvan de sappen worden gemaakt is altijd hetzelfde. Daardoor is de smaak van de sappen ook bijna altijd gelijk. Uiteraard kan per oogst de smaak van de appels en peren veranderen en daarmee ook de smaak van de sappen. Al snel is het assortiment uitgebreid met verschillende soorten sappen. Vlot daarop volgenden de jams, dessertsauzen en de stoofperen. Allemaal met hetzelfde idee: puur fruit, in een fles. Geen toevoegingen, gewoon eerlijke streekproducten.
Jan Kutschruiter heeft circa 80 hectare land waar hij fruit op teelt. Daarnaast koelt en sorteert hij ook fruit. Jaarlijks wordt er zo een slordige 10 miljoen kilo fruit verwerkt. Er wordt aan de strenge eisen van HACCP en EUROCAP voldaan.
We zijn altijd op zoek naar verbetering. Indien u een opmerking of een tip heeft, horen we die dan ook graag. U kunt dit achterlaten via het contactformulier of  kunt u contact opnemen met J. Kutschruiter op 06-50435238.
Met vriendelijke groet,
Fruit in de Fles.